Bästa massagepistolen

Massagepistolen är en fantastisk produkt med många fördelar, och många användningsområden. Den kan användas för efter träning för att lindra träningsvärk, innan träning som uppvärmning, för att minska värk i kroppen, för att förbättra blodcirkulationen eller för skön avslappning – bland mycket annat. Det är en väldigt välgörande produkt som efterliknar vanlig massage som utförs av två händer, och som till stor del har exakt samma hälsofördelar som massage. Det finns dock många massagepistoler att välja mellan i dag, och det kan vara svårt att hitta rätt och att veta vilken man ska välja. Här hittar du några av de bästa massagepistolerna som finns på marknaden – och förhoppningsvis är någon av dessa rätt val för just dig.

Flowgun PRO 2.0

Det här är knappast den billigaste massagepistolen som går att hitta, utan den ligger snarare i en högre prisklass, men det kan vara den bästa. Denna starka massagepistol ger 3200 slag per minut, har automatisk trycksensor och ljusindikation. Den har en lång användningstid på hela fem timmar, och den är tystgående. Vikten på 970 gram gör den visserligen något tung, men vill man ha en kraftfull massagepistol så får man stå ut med en lite högre vikt. Här finns 6 olika vibrationsnivåer, och massagepistolen kommer med 6 olika munstycken. Detta gör att det går att anpassa massagen mycket, och få precis den massage man behöver. Laddningstiden är fyra timmar och för det får man som sagt omkring fem timmars användningstid, eller närmare bestämt 3-8 timmar beroende på läge. Det här är en riktigt effektiv och högkvalitativ massagepistol.

Fördelar:

– Mycket kraftfull
– Automatisk trycksensor
– Ljusindikation
– Tystgående
– Lång användningstid
– 6 olika vibationsprogram
– 6 olika munstycken
– Hög kvalitet

Nackdelar:

– Möjligen något högt pris
– En aning tyngre än liknande modeller

LÄS MER HOS FLOWLIFE

 

Musclepain Pro Massagepistol

Även Musclepain Pro ligger i en lite högre prisklass, men detta är också en riktigt högkvalitativ, effektiv och stark massagepistol. Här finns till exempel 10 olika hastighetsinställningar på 1400-3300 slag per minut, över 6 timmars batteritid, en 20 watts motor med låg ljudnivå, slagdjup på 12 mm och en LED-display med touch. Vikten på 718 gram är faktiskt hyfsat låg med tanke på att detta är en kraftfull massagepistol. 6 massagehuvuden ingår och tillsammans med riktigt många hastigheter – 10 stycken – så går massagen att anpassa väldigt mycket. Det här är ett bra val för dig som vill ha en hög kvalitet, många valmöjligheter, en lång batteritid – eller bara en riktigt kraftfull och effektiv massagepistol.

Fördelar:

– Hög kvalitet
– Mycket effektiv och stark
– 10 olika hastighetsinställningar
– Batteritid på över 6 timmar
– Låg ljudnivå
– LED-display med touch
– Hyfsat låg vikt
– 6 massagehuvuden ingår

Nackdelar:

– Möjligen något högt pris

LÄS MER HOS MUSCLEPAIN

Careical Recovery

Om du söker ett prisvärt alternativ kan det här vara helt rätt val. Trots sitt låga pris imponerar denna massagepistol med en kraftfull motor, en kort laddningstid, LCD-display och hela 20 olika hastigheter. Tillsammans med 6 olika munstycken kan du anpassa din massage otroligt mycket, och så mycket som 20 olika hastigheter är knappast vanligt. Det här kan alltså vara ett riktigt bra val för dig som vill ha många valmöjligheter. Massagepistolen har en hyfsat låg ljudnivå, en batteritid på 4-6 timmar beroende på hastighet och den kommer i en praktisk och snygg förvaringsväska.

Fördelar:

– Mycket prisvärd
– Kraftfull motor
– Kort laddningstid
– LCD-display
– Hela 20 olika hastigheter
– Hyfsat låg ljudnivå

Nackdelar:

– Inte fullt lika kraftfull som dyrare alternativ

LÄS MER HOS KJELL & CO

 

Hyperice Hypervolt GO

Precis som Flowgun och Musclepain ligger Hyperice i en lite högre prisklass, men det är också en massagepistol som imponerar mycket och har en hel del fördelar. Den har en imponerande kraft och är även väldigt tystgående, dessutom har den en låg vikt och en mindre storlek – den är 30 procent mindre än vanliga Hypervolt. Det här är alltså ett utmärkt val om du behöver en massagepistol som är enkel att ta med – till exempel på resan, till gymmet eller vart som helst. Den smidiga storleken och den hyfsat låga vikten gör att den blir enkel att ta med överallt, och den tar inte upp mycket plats. Denna massagepistol är även väldigt enkel att använda, här finns bara en knapp som används för att starta och välja hastighet. Det finns dock bara tre olika hastigheter att välja mellan, så detta är kanske inte det självklara valet för den som vill ha många valmöjligheter, men ett utmärkt val för den som söker enkelhet eller en smidig och lätt massagepistol att ta med när man ska iväg.

Fördelar:

– Imponerande kraft
– Mycket tystgående
– Låg vikt och smidig storlek
– Enkel att ta med
– Mycket enkel att använda

Nackdelar:

– Möjligtvis priset
– Endast tre hastigheter

 

MM Sports Massagepistol

Det här är varken en dyrare eller billigare massagepistol, utan någonting däremellan. En prisvärd massagepistol för den som vill ha en riktigt effektiv, kraftfull och högkvalitativ massagepistol till ett lite bättre pris. Här ingår 6 olika massagehuvuden och det finns två olika lägen samt 9 olika hastigheter, vilket gör att du kan anpassa massagen väldigt mycket efter dina behov och önskemål. Denna massagepistol ger hela 3600 slag per minut, med en slaglängd på 12 mm. Här är ljudnivån dessutom riktigt låg, 35-50 decibel, och vikten ligger på 815 gram. Massagepistolen har även en LED-display och batteritiden är 3-5 timmar. Det här är ett riktigt bra val oavsett om du vill lindra stelhet, behandla värk, använda den som uppvärmning inför träning eller återhämtning efter träning eller vad du än behöver en massagepistol till. Den här massagepistolen imponerar framför allt genom att den är likvärdig med lite dyrare modeller, och med sina 3600 slag per minut, samt den låga ljudnivån och många valmöjligheterna. Det här är helt enkelt en massagepistol med många fördelar.

Fördelar:

– Effektiv och kraftfull
– Hög kvalitet
– 6 massagehuvden ingår
– Två lägen och nio hastigheter
– 3600 slag per minut
– Låg ljudnivå
– LED-display

Nackdelar:

– Inga nackdelar

LÄS MER HOS MMSPORTS